Publicat în Diverse

Toamnă, dulce toamnă…

autumn-1072827_640.jpg

De când nu am mai postat, toamna și-a intrat în forță, da’ bine de tot. Dimineața și seara, cu greu poți să ieși din casă fără ceva mai gros pe tine, mai ales dacă trebuie să iei și autobusul (autobus care nu a văzut și auzit de căldură și climă în întreaga lui existență).

Nu mă supără deloc lucrul acesta. Mă bucur însă cât pot de toamnă, anotimpul meu preferat. Culorile, toate acele nuanțe maronii, le vezi doar toamna. Frunzele care acoperă drumurile și trotuarele. Soarele care deja se arată istovit de atâta muncă și care strălucește din cel mai frumos toamna! Nici nu pot să compar aceste trei luni minunate din an cu nimic.

Să nu uit de castane. Castanele acelea sălbatice și uriașe care abia așteaptă să le iei cu tine și să le rezervi un loc pe raftul din hol. Nici aroma castanelor coapte toamna nu se compară cu cele pe care le mănânci altcândva, au acel ceva. Poate acea adiere de vânt care îți aduc aminte de ele și care le fac să pară perfecte.

Băncile din parcul plin de frunze aurii, nici nu pot să pară mai confortabile, mai ales când vezi tabloul din jurul tău. Tabloul mirific al toamnei.

Image source: valiunic
.

Reclame

Autor:

Am decis și eu în sfârsit să îmi deschid un blog. Nu știu ce impact va avea, nici nu vreau să aibă unul. Doar atât vreau, să îmi împărtășeșc părerile și gândurile!

12 gânduri despre „Toamnă, dulce toamnă…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s